top of page

Årets første telttur

Oppdatert: 27. apr. 2023

Endelig! Fjellene skulle igjen besøkes. Og telt, pulk og ski skulle med. Stedet var Tyin, hvor vi først skulle se på en fritidsbolig, så var det bare å tasse avgårde på isen. En gledens helg!

Denne gangen skal jeg skrive minst mulig, og heller vise frem bilder. Grunnen er at det ikke er så mye å fortelle, enn at vi kjørte til Tyin, så på en bolig, fikk på oss ski og begynte å gå over isen med pulken hengende bak oss. Gleden var stor for endelig å se fjell igjen, og en av de flotteste toppene i Jotunheimen rett mot oss, Uranostinden.


Fant et sted rundt 6 km fra start, satt opp teltet og lagde oss middag. Ble Real Turmat, og sjokoladepudding med vaniljesaus til dessert. To cider hadde også blitt med i sekken. Vi fyrte med primus for første gang i teltet, og det var superdigg. Husk å ha godt med lufting! Kvelden bød på mye, som Yatzy, nordlys og et hav av stjerner.


Herlig start på teltsesongen!


76 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Værfast

2 Comments


Jens Fossum
Jens Fossum
Mar 21, 2023

Perfekt! Vi har oppgradert til Bobil, og det har gått tungt utover teltingen det siste året. Lengter etter fjellene selv, har vært for mange uker med "andre aktiviteter". Ha en god vår, så sees vi kanskje?

Like
Ingeborg Mjanger
Ingeborg Mjanger
Mar 21, 2023
Replying to

Ja, det er fort gjort at en aktivitet tar over noe annet. Men dere får jo mange flotte turer med bobilen, ser jeg, så det er jo noe å ta me seg. Hadde vært koselig å treffes igjen? Så kunne dere hilst på Thorbjørn også 😁 Ha en god vår dere og!

Like
bottom of page